...

    Σας έλειψε το Breaking Bad;

    Και σε ποιον δεν έχει λείψει το Breaking Bad. Η πολυβραβευμένη σειρά της AMC έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στην τηλεόραση, από το τέλος της πέρσι το φθινόπωρο. Όμως για όλους εμάς που το αγαπήσαμε, η νοσταλγία τελειώνει εδώ! Οι παραγωγοί, σεναριογράφοι και μέλη του cast της σειράς έχουν αρχίσει γυρίσματα για το spin off του Breaking Bad που ακούει στο όνομα Better Call Saul.

    Η σειρά θα είναι prequel του Breaking Bad και επικεντρώνεται στην ζωή του δικηγόρου του Walter και του Jesse, τον Saul, πριν αυτός γνωρίσει τους πρωταγωνιστές μας  και μπει στον κόσμο του Heisenberg. Όχι βέβαια ότι ο Saul ήταν καλό παιδί, μέχρι που έμπλεξε με κακές παρέες, αφού ανέκαθεν εκπροσωπούσε εγκληματίες και ήταν αναμιγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις, αλλά τουλάχιστον πρόσθετε το κωμικό κομμάτι στο Breaking Bad.

    BetterCallSaul breaking-bad-season-5-saul-bob-odenkirk Jesse-Mike

    Ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το χαρακτήρα της σειράς δεν υπάρχει, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές της θα είναι ο Saul (Bob Odenkirk) και ο Mike (Jonathan Banks). Όμως οι συγγραφείς έχουν δηλώσει ότι θα δούμε και κάποια πράγματα από το μέλλον (δηλαδή από το Breaking Bad και άλλα που συνέβησαν μετά το τέλος αυτού). Έτσι έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πετύχουμε guest του Walter White ή να ακούσουμε ένα ακόμα bitch από τα χείλη του Jesse. Αλλά και άλλοι χαρακτήρες, όπως ο Gus ή ο Hank δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν στην νέα σειρά.

    Η σειρά είναι και αυτή της AMC και αναμένεται  να βγει στις αρχές του 2015, άλλα μιας που η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη στο άκουσμα της ιδέας, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος κάπου στο 2016. Το μόνο που ελπίζουμε όλοι μας, φαντάζομαι, είναι να έχει το μισό της μαγείας του Breaking Bad για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον.

    2x08_-_Saul_office 5x7_Walt_Jesse_Saul

    Κείμενο: Εβίτα Μαντζαβίνου

    Πρώτη Δημοσίευση

    ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ