...

    Η Μπαλα-λαικα της τελευταιας αγωνιστικης

    Ετεροχρονισμένα; Δεν θα το’ λεγα. Η Προσπάθεια μετράει.
    Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά καλό είναι και να υπάρχουν.

    Ένα γρήγορο, βιαστικό σχόλιο για την γενική εικόνα της κάθε συμμετέχουσας ομάδας στην Σούπερ Κλικ 2007 -2008.

    Πανιώνιος – Ατρόμητος:
    Τι Ζάλογγο τι Λάμπρος Χούτος, αδέλφια φενταγίν, με τους ένδοξους κοτοπουλάδες της Λένορμαν πριπέρ γιορσέλφ φορ σεκοντ ντιβίζιον και ουχί Εουροβίζιον. Διότι εμείς λοιπόν θα πλεϊφιστούμε δεόντως. 2 χρόνια συνεχόμενα 5η θέση, Έβαλντ είσαι ο μαν που όλοι αγαπάμε /
    Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Δεν πουλάς το ματς στον Εργοτελάτση. Αντίθετα πουλάς πέντε Χ3, δύο Χ5, παίρνεις και 2 ποδοσφαιριστές και του χρόνου τρομάζεις άπαντες πλην εαυτόν. Τώρα πήγες να βρεις την Χαλκηδόνα, άτιμε, αχάριστε, άσπλαχνε, μουτζαγεντίν της φάπας.
    Λάκι έλα στον Πανιώνιο.

    ΑΕΚ- Αστέρας:

    Πρωταθλήτρια ομάδα στο μυαλό μας. Οπτασία. Ρίμπο. Ζήκος. 10 πέναλτι στο δοκάρι, δεν μπαίνει η πόρνη. Κλάψα και ορυμαγδός. Χάσαμε την κούπα, από γαυρίλα των δικαστηρίων. Κλάψα. Τραϊανός στο σέντερ μπακ.
    Ντέμη «ντε μπαίζω πλέϊοφ» … Μπου χου χου χου /
    Είμασταν καλοί, μα όχι αρκετοί για την διαπλανητική συνομοταξία του ιστορικού. Γουστάραμε όμως. Και φέτος με την ίδια σεκάνς, ώστε να μην ξανα- τρυγάμε αμπέλια. Κ α ρντό σο εσύ σουπερ σταρ.

    Ολυμπιακός – Ηρακλής:

    Πάθος τροπαιούχου, πρέζα λεμονή, βουλιμική διάθεση αδηφάγου όρνεου, Μήτρογλου στην γαμημένη φροντλάιν. Ντάρκο ο παλουκοτής, τζόλε ο νόου χάου. Και τα μυαλά στο μπλέντερ / slipad ακράτειας γέρου ανήμπορου, χοντρού χαραμοφάη. Ηρα, παπάφη, Πέμο ήρωα.
    Κολάντερο γαρδούμπα κάπου εκεί στην τρούμπα.

    Καλαμαριά – Παναθηναϊκός:

    Απωθανόντες ξεριζωμένοι Πόντιοι, θύματα του Δαμήλο, του Uncle-fucker και της κάτωχρης Λωζάννης / διαδηλωτές, μυξιάρηδες, νοικοκυρές σε απόγνωση, 100ετής τριφυλλοφόροι.

    Άρης – Όφη:

    Μπαγεβιτσικό στρατόπεδο συγκέντρωσης γυμνοσαλιάγκων κίτρινων, με πρόεδρο οδοντίατρο και μάνατζερ την Πακίτα Γκαγιέγκο / Κοπέλια παρακμάζοντα, σωθέντα δια τον διασυρμό της πετρελαϊκής m.o.t.o.r.o.i.l.

    Λάρισα – Πάοκ:

    Γκού χου Γκού χου Παόκια του Μακεδονοκλάστη διαμαρτυρόμενου Ζουράρι, με Γρεγκ Σκαμπ, Ασέιν οβ Ασέιν, Γκαντ νταμ, φακινγκ Σάλμον δε «κροκοδειλάκιας» αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Ο Αθανασιάδης αύρα του μαυρ-ά-ραχνου επαύριο. /
    Λάρσα γουιδάουτ Δώνς, σπίτι χωρίς μπαλκόν… Μετίν, κλέιτον, γκαλίτσιος, Δώνης και πολλοί άλλοι στα νέα του ΑΝΤ-1 στις 7:30 με τους τρεις μεγάλους του ΠΟΚ να ρουφάνε… Του χρόνου σωτηρία με κόουτς Μαρίνο Ουζουνίδη στο τιμόνι.

    Λεβαδειακός – Βέροια:

    Μπάμπη Τεννέ ιαγουάρε, σωτήρα, δεύρο μέσα και την νέα σεζόν. Ύπαγε οπίσω μου λιμοκοντόρε Βασίλεφ, σκατόμυαλε μετανάστη. Υπαίτιε του κάθε κακού που μαστίζει…. / Τραλαρί, τραλαρό, ήμαστε μια καλή χαρούμενη, αβάν γκαρντ παρέα, με μουράτες μπλούζες και χορηγούς ροδακινοπαραγογούς της γειτονικής Πέλλας. Όχι δεν παίζουμε φουσμπαλ, κάνουμε το καλαμπαλίκι μας. Έτσι ειν’ αυτά… Κομπότη φιλαράκι βάλε μας πέντε, οεοεοεοε!

    Εργοτέλης – Ξάνθη:

    Καμ μπακ από κόουτς καρατζόρτζ και Ογκουνσότο. Και του χρόνου εδώ, χωρίς κλίντ μάθις. Τι καημός! Τι στεναχώρια; Κουτσουμπίλα μας και μη μας αγαπάς. Σακούτελε, εεεε Σακούτελε / Σαλέ σαλέ και τρεις σαλέ. Δεν πάμε και πολύ καλά. Ίσως καθόλου. Φέρτε καινούργιο καράβι εξωτικών ξωτικών που ποδοσφαιρίζουν στο ελάχιστο δυνατό λέβελ. Ένα όμορφο αμάξι με κουτσάλογα…..
    Οργή και θρύνος για τον αποκλεισμό της Μπάρτσα (και του Λιονέλ) από κάτι άμπαλους, με λίπος στο σβέρκο, βρετανούς ποδοσφαιριστές. Με ξερό μίτο του Πολ Σκόουλς. έλεως. “Ρε Ράικαρντ πως το παίζεις το 4-4-2 που είχε πει και ο μέγας Αλέφαντος”. Ε τότε, “άσε μας ρε Ράικαρντ”!
    Η τελευταία μπαλαλάικα κουνήθηκε λιγάκι απ’ τα μπορφόρια. Η εκθαμβωτική ιδέα των πλέι οφ θα παραμείνει ασχολίαστη. Ίσως εκτιμηθεί η τελική βαθμολογία. Και ξανά προς το Euro τραβά με τους ολύμπιους του Ρεχακλή.
    Θα τα λέμε μέσω απροσδιόριστων κειμενακίων γενικής υφής και περιεχομένου.
    Hasta Luego.

    ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ