Κύμα Κύμα Κύμα

Η φωτογράφος Sandra Tinari γυρνάει τον κόσμο και φωτογραφίζει. Θέλει οι φωτογραφίες τις να λένε μια ωραία ιστορία και εξ Αυστραλίας προερχόμενη το κυρίαρχο μοτίβο των φωτο-ιστοριών της είναι (και λογικά) το surf. Αυστραλία, Μπαλί, Ινδονησία, Καλιφόρνια και όπου τις επιτρέπουν ο αέρας και τα κύματα.

Πηγή

IMG_4624 copySandra-Tinari-Surf_FaroSandra-Tinari-2Sandra-Tinari-3Sandra-Tinari-4Sandra-Tinari-6Sandra-Tinari-21Sandra-Tinari-31Sandra-Tinari-4574Sandra-Tinari-4621Sandra-Tinari-4624Sandra-Tinari-4636Sandra-Tinari-5671Sandra-Tinari-6485

Πρώτη Δημοσίευση:

Γέννημα – θρέμμα Νεοσμυρνιώτης και Πανιώνιος, παιδί των 1980s, έφηβος των 1990s και ενήλικος του «ακόμα παίζεται», ως συνεπής Millennial. Το πρωί ντύνομαι καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο, τα μεσημέρια πατέρας και τα βράδια νοσταλγώ το μέλλον, που συνήθως έρχεται με την ορμή ενός κύματος. Άλλωστε στην κορφή ενός κύματος γνωρίστηκα με τον εαυτό μου, στο Λονδίνο έμαθα να βγάζω το ψωμί μου, στη Βαρκελώνη θυμήθηκα να ονειρεύομαι, στην Αβάνα εκτίμησα την υγρασία, στο Κάιρο βρήκα τους παππούδες μου και στη Νέα Σμύρνη επιστρέφω πάντα.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.