...

  Κύμα της μαντεψιάς

  Λίγο πριν μπεις στην θάλασσα, ειδικά αν δεν είναι καλοκαίρι, κάνεις μια πρόχειρη μαντεψιά για τη θερμοκρασία της. Αλλά η θάλασσα δεν είναι για μαντεψιές. Έχει πάντα τον τρόπο να σε προσκαλέσει ή να σε αποθαρρύνει. Έτσι, στην πιο κρύα θάλασσα, θα δεις μια παρέα από γλάρους να βουτάνε για αφρόψαρα, ή τίποτα δελφίνια να χαριεντίζονται. Ή θα χαθείς σε δικές σου σκέψεις, χωρίς να καταλάβεις ότι βράχηκες αρκετά και δεν έχει νόημα πλέον να κρατιέσαι. Το επόμενο κύμα -να το από μακριά- θα σε σκεπάσει. Άλλοι το λένε μοιρολατρία, άλλοι κάρμα.

  Ο Νέλσον ανεβαίνει στην Τραφάλγκαρ· το περιβόλι του τρελού. Νόμπελ ειρήνης για τους θανάτους, Κάμο νο τζο μέι – μια πρωϊνή φθινοπωρινή θέα του Φούτζι. Η κβαντομηχανική θεώρηση του κόσμου, ο Τζακ μαζί με τον Ντην, στην όδο 66 από τη Νέα Υόρκη στο Ντένβερ. Το ψάρι Cirrhilabrus Finifenmma, η σύνθλιψη των γεγονότων στον Κορτάσαρ. Φοιτητές που πέφτουν απ τα παράθυρα, παιδιά που μοιάζουν μεγάλα, μπάτσοι, δικαστές, δημοσιογράφοι και εισαγγελείς. Gentrification και το κύκνειο άσμα του Berghain. O Tempora o Mores.

  Μουσικά spoilers: Notorious Big, Rebeltes, Κόκκινα Τσίλι, Λύκοι της Στέππας, James, Ματούλα Ζαμάνη, Cure, Μυστακίδης, Radiohead. Και ό,τι άλλο βαστάει η καρδούλα σας.

  ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ