Μια ατέλειωτη παράνοια. Τα φέρνει αυτά ο καιρός της κρίσης. Και η ατελείωτα επιτηδευμένη αφέλεια που επιδιώκουμε, γιατί αυτά άσχημα είναι μωρέ, αλλά δεν συμβαίνουν σε μας τι θες τώρα.
Ούτε μήνα πριν “σερβιριστηκαμε” ανθρώπους που θαλασσοδερνονταν για να αποφύγουν εξίσου χυδαίους αλλά πιο “επιθετικους” εμπρησμούς. τα “αιξο ει κσαινει” δωσαν και πήραν. Και τα περί σχεδίου εισβολής. Η μόνη εισβολή που συμβαίνει, είναι η σύγκρουση της λογικής του μαλάκα με την πραγματικότητα. Δύσκολο και σκληρό. κι εκεί να στέλνει προσευχές και σκέψεις και χρυσαβγουλα. Λες και έφερε αποτελέσματα εδώ και 4000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας.
τηλ.2296081841.
Για όσους δεν έχουν πού να διανυκτερεύσουν λόγω φωτιάς στην Κινέτα. το παραπάνω νούμερο από τον Δήμο Μεγάρων. Την επόμενη φορά που συνάδελφος στο μπαρ ποσταρει “λαβμαητζαμπ” κλπ να θυμηθει όσους πριν το τζαμπ, ρισκάρουν τη ζωή τους για συνανθρώπους τους, πολύ πριν δεηλαβδερτζομπ. Για πολλούς δεν είναι καν δεηρτζαμπ. Και τους ευχαριστώ που υπάρχουν.
Λαθ